Alătură-te acum:

Despre companie

Despre companie

Cu Fin X Amanet, puterea financiară este la îndemâna ta! 

Suntem bucuroși să vă anunțăm că acum suntem disponibili și în Republica Moldova, alăturându-ne comunitățile noastre internaționale de clienți mulțumiți din România, Ucraina și Polonia.

Dacă vă aflați în căutarea unui partener de încredere pentru a vă rezolva nevoile financiare urgente, sunteți în locul potrivit. 

Fin X Amanet, oferă soluții rapide și eficiente pentru a vă îndeplini nevoile financiare imediate. Acceptăm obiecte de valoare precum bijuterii din aur și argint, electronice de ultimă generație și multe altele, transformându-le în bani într-o câteva minute.

Indiferent dacă aveți nevoie de bani pentru o urgență medicală, pentru a vă finanța studiile sau pentru a vă îndeplini visurile, suntem aici pentru a vă ajuta să transformați obiectele voastre valoroase în resurse imediate.

Vizitați-ne astăzi la cea mai apropiată filială Fin X Amanet din Republica Moldova și puteți descoperi cât de ușor și convenabil este să obțineți banii de care aveți nevoie. 

Cu Fin X Amanet, viitorul financiar devine mai luminos!

Ce oferim?

Schimb valutar
Schimb valutar
Vânzare
Vânzare
Amanet
Amanet

Ce obiecte primim?

  • Electronice
  • Electrocasnice
  • Articole sportive
  • Scule

Și tot ce poate reprezenta valoare. Vino în orice agenție pentru evaluare gratuită.

De ce noi?

  • Siguranța produselor amanetate

Agențiile sunt dotate cu echipamente de păstrare a valorilor şi protecție anti-efracție cu grad de rezistență ridicat (geamuri anti-glonț, seifuri agrementate tehnic conform legii, spații agrementate pentru păstrarea valorilor clienților în stare intactă, ziduri cu protecție sporită, monitorizare video 24/24)

  • Calitatea produselor vândute

Verificăm minuțios calitatea produselor pentru a corespunde cerințelor clienților noștri. Efectuăm teste speciale pentru fiecare produs primit pentru a asigura nivelul înalt de calitate.

  • Oferire răspuns în termen scurt

Echipa din back-office analizează și oferă, în cel mai scurt timp, rezultatul evaluării pentru produsele spre amanetare.

  • Dobânzi atractive la serviciile de amanet

Oferim preț atractiv la serviciile de amanet, prin studierea permanentă a ofertelor de piață